SVAKI PREKID je bolan: Kako ga lakše zaboraviti?

Prekid veze dramatično je životno iskustvo, a skoro svatko od nas ga je jednom prošao. Labilnije osobe tada mogu pasti u depresiju, osjećati se manje vrijedno i izgubiti vjeru u ljude. Kako bi lakše preboljeli prekid, donosimo vam neke ideje:

1. Druženja

Ne zatvarajte se u stan. Prihvaćajte pozive za druženja. Radite selfije. Upadajte na partije. Razgovarajte s novim osobama koje susretnete. Zavodite… samo kako bi se bolje osjećali, a kasnije će doći i nešto više.

2. Kupovina

Ženama je shopping najbolji lijek. Isprobavajte modne kombinacije, novu šminku, povedite prijateljicu da vam radi društvo. Obilazite omiljene modne kuće. Ispijajte kave na terasama centara. Neobavezno škicajte prolaznike!

3. Teretana

Dovedite svoje tijelo do željenih proporcija. Trčite na pokretnoj traci. Upišite sport za koji smatrate da će vas ispunjavati. Čavrljajte s trenerom i saznajte kako isklesati svaki dio svog tijela. Kada dođete doma, ponovite vježbe ukoliko imate mogućnosti.

4. Putovanja

Uplatite si zanimljive aranžmane po obali i van granica Hrvatske. Upoznajte novu kulturu, vjeru, običaje, tradiciju i istražite interesantne lokacije po inozemstvu.

5. Izbrišite bivšeg

Izbrišite bivšeg s Facebooka, Instagrama, ali i iz života. Bacite stvari koje vas vežu uz njega. Ne razmišljajte o tome što ste mogli mijenjati. Usmjerite se na korake koji vas čekaju u budućnosti. Dišite punim plućima. Začinite život sitnim radostima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije