Dođite na četvrtu po redu meditaciju ‘Želi, Otpusti, Ostvari’ posvećenu đumbiru

Četvrta meditacija pod vodstvom Kiwi kozmetike ‘Želi, Otpusti, Ostvari’ održat će se ove nedjelje, 7. svibnja, u Pušćinama u Pansionu ‘Mamica’.

Meditacija će biti posvećena eteričnom ulju đumbira (Zingiber officinalis).

– Đumbir je u Kini stoljećima bio cijenjen zbog svoje sposobnosti da poveća snagu i osigura dug život. Blag i nasmiješene u svojoj žutoj odjeći,bog dugovječnosti smatra se glavnim gospodarem zemaljskih stvari.

Đumbir je kao hrabri ratnik koji srčanošću ostvaruje sve ono što želi. Pokreće i stimulira sve one koji imaju jasne planove i namjere, a nedostaje im poticaj i djelovanje. Ulijeva osjećaj sigurnosti i ostvarivosti svih želja i snova. Hrabrošću kojom nas vodi ovo eterično ulje možemo izreći onu krucijalnu riječ ili smisliti krucijalnu misao koja mijenja dosadašnji smjer našeg života i vodi nas na novi, svjetliji put.

Đumbir nam omogućuje da se maknemo izvanan svojih okvira i poletimo visoko ka ispunjenu svojih snova. Ohrabruje nas da krenemo putem o kojem maštamo, a za kojeg nemamo dovoljno hrabrosti. Empatijom i ljubavlju pomaže nam da krenemo novim smjerom.

Đumbir priziva i jača životnu vatru, aktivira snagu volje, stimulira inicijativu i oživljuje odlučnost te obnavlja radost uspjeha – otkrila je – otkrila je organizatorica Gracia Petek.

Meditacija će biti praćena zvukovima tibetanskih zdjela, šamanskog bubnja, zvečki, rainsticka.

Participacija za pojedinačnu meditaciju iznosi: 50 kuna (plaćanje prilikom dolaska na pojedinačnu meditaciju)

Cijena ciklusa od 5 meditacija: 200 kuna (plaćanje prilikom prve meditacije)

Trajanje: 19 – 20.30 sati

Dress code: obucite se udobno, no make up needed i možete ponijeti deku ili jastuk ako želite

Veselimo se putovanju u prostranstva duše i otkrivanju predivnih zvukova tišine! Za sudjelovanje na meditaciji potrebne su prijave zbog ograničenog broja mjesta.

Prijaviti se možete na:
Mail: kiwikozmetika@gmail.com
Mob: 099/6394411
Ili Facebook: Kiwigocrazy

Iduća meditacija je na rasporedu u nedjelju, 21. svibnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije