Green Chef Marijana Belošević na VegeFestu Varaždin ovog petka

U petak (3. lipnja) se u Varaždinu na Kapucinskom Trgu održava festival veganskih proizvoda i održivog življenja pod nazivom ‘VegeFest Varaždin 2016’. Na festivalu će se izlagati i promovirati isključivo proizvodi biljnog podrijetla (zdrava hrana, ekološki proizvodi), proizvodi koji nisu testirani na životinjama te koji su prijateljski prema okolišu. Svoj rad prezentirati će i razne udruge te humanitarne i ekološke inicijative.

Festival je posvećen zdravom i održivom življenju, dobrobiti ljudi, okoliša i životinja.

Uz bogatu ponudu veganskih proizvoda (više od 50 izlagača) posjetitelje očekuje cjelodnevni zanimljiv program; radionice kuhanja za sve uzraste, degustacije veganske hrane, restorani s veganskom ponudom jela, zanimljiva edukativna predavanja

Više o samom sajmu pogledajte na: VegeFest Varaždin

Green Chef Marijana Belošević na VegeFestu će održati u petak od 11:30 sati radionicu sirove hrane

Marijana Belošević ima certifikat Green Chefa od začetnika sirovojedstva u Hrvatskoj Lene i Darka Jurića koji je svoje znanje naučio od najboljeg sirovog Chefa na svijetu Matthew Kenney-a. 3 godine vodi radionice Sirove hrane po cijeloj Hrvatskoj. U Zagrebu je radila u restoranu sirove hrane gdje je naučila što ljudi najviše žele, što najviše traže i koja im je hrana najfinija i najprihvatljivija. Osim toga piše blog o sirovoj hrani na Varaždinski.hr i eMedjimurje.hr.

Osim radionice kod Marijane ćete moći kupiti sirove torte, krekere, čokoladne kuglice, kuglice od cikle i badema, voćne štangice, raw energy bars, granola sa bademovim i kokosovim mlijekom, chia puding…

Torte od čokolade, kruške i maka, šumsko voće, limeta, tiramisu.

Sva hrana će biti rađena bez brašna, bez šečera, jaja, mlijeka…. U zamjenu za to koriste se bademi, indijski oraščići, avocado, agava sirup ili med.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije