Vijesti / Životni stil

FITNESS STUDIO FITLIFE

VIDEO Zašto je upravo sada važno biti aktivan?

VIDEO Zašto je upravo sada važno biti aktivan?
Fitness studio FitLife

Vježbajte, boravite u prirodi i hranite se zdravo, ne samo zbog viška kilograma i potkožnog masnog tkiva već zbog kompletnog zdravlja.

Vježbanjem ne jačamo samo lokomotorni sustav, već jačamo i unutarnji organizam. Što je on snažniji to je mogućnost pojave raznoraznih bolesti, a tu spadaju i virusi, smanjena na minimum.

U slučaju da i obolite tijelo je snažno i tako su simptomi slabiji pa ne mogu dugo vladati nama, borben organizam će ga s lakoćom izbaciti iz tijela. To nije slučaj s osobama koje su fizički neaktivne i koje imaju narušen imunitet.

Osim fizičkog jačamo i psihičko zdravlje, pa na taj način lakše podnosimo svakodnevne loše vijesti s kojima se susrećemo posljednjih dana.

Posljedice svega ovog vidjet ćemo tek kroz neko izvjesno vrijeme, no ne činiti ništa po pitanju zdravlja i čekati bolje sutra je loša odluka i nemojte biti dio takve ekipe. Borite se za sebe i svoje tijelo, u ovom trenutku je to najvažnije. Priroda je i zimi lijepa, ona nas puni pozitivnom energijom i daje nam snage za dalje.

Boravak na svježem zraku zimi jača imunitet jer se na taj način šire bijela krvna zrnca, a upravo to je ključ zdravlja.

Vježbajte, boravite u prirodi i hranite se zdravo, ne samo zbog viška kilograma i potkožnog masnog tkiva već zbog kompletnog zdravlja. Snažno tijelo jednako snažan um, snažan lokomotorni sustav i snažan organizam.

Život bez bolova je moguć, i lijep je. 

Imate kod kuće girju? Sada imate i trening, a moja je Sabina to lijepo odradila umjesto mene:

Jednoručno veslanje u položaju pretklona trupa x 15 na svaku stranu

Nabačaj x 15 na svaku stranu

Potisak iznad glave x 15 na svaku stranu

Čučanj x 15 na svaku stranu girja

Radite nakon zagrijavanja, u 3 do 5 serija. Na kraju se istegnete i odmorite. 

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!