Vijesti / Životni stil

pripreme za ljeto

Žanamari obukla kupaći kostim varaždinskog fitness brenda, pratitelji oduševljeni

Žanamari obukla kupaći kostim varaždinskog fitness brenda, pratitelji oduševljeni
Instagram

Komplimenti nisu izostali...

Tijekom pandemije mnogi su se požalili kako su u tome periodu, kada teretane nisu bile otvorene i kada nam se život poprilično promijenio, nabacili koji kilogram viška. Pjevačici Žanamari Perčić ni zatvaranje teretana nije bilo prepreka da svoju liniju održi u dobroj formi.

Vezana vijest:

BRBLLS SPORT I MODA SVJETSKI, A NAŠE Varaždinska tvrtka Brblls prava je poslastica za zaljubljenike u sport!

Pokazala je to kada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu varaždinskog fitness brenda Brblls koji odlično pristaje njezinoj fit figuri. Pjevačica se vježbanja nije odrekla ni tijekom pandemije koronavirusa i vježbala je kod kuće, a priznala nam je u tom periodu kako nije bila jednako motivirana kod kuće kao u teretani.

- Uvijek sam na trening išla u teretanu jer me okolina puna ljudi nabrijanih na fitness i zdrav život motivira, a kući mi se teže motivirati. Dodajte na to još trenutnu neizvjesnu situaciju i dosta lako mogu proći tjedni, a da se niste pokrenuli. Odlučila sam to sebi ne dozvoliti. - rekla je Žanamari za Večernji. Njezina nova fotografija u kupaćem kostimi zaradila je preko osam tisuća lajkova, i pjevačica je dobila samo komplimente ma račun svog izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!