Vijesti / Životni stil

obiteljski problemi

Odbio doći na sestrino vjenčanje nakon što je saznao da nije pozvala njegovu trudnu djevojku

Odbio doći na sestrino vjenčanje nakon što je saznao da nije pozvala njegovu trudnu djevojku
Ilustracija / Pixabay

Rekao je kako je sa svojom djevojkom u vezi 11 godina, od čega 8 godina žive zajedno.

Jedan od najzahtjevnijih zadataka za vjenčanje je sastavljanje popisa gostiju, a može se dogoditi i da možda nekoga i izbacite s popisa jer je jednostavno preveliki broj ljudi. Jedan korisnik Reddita ispričao kako njegova sestra na svoje vjenčanje nije pozvala njegovu dugogodišnju partnericu, i to zbog jednog određenog razloga, piše The Sun.

Objasnio je i da se posvađao sa svojom sestrom nakon što je odbila pozvati njegovu djevojku, te je na koncu i sam odbio doći na vjenčanje. Rekao je kako je sa svojom djevojkom u vezi 11 godina, od čega 8 godina žive zajedno. Također je otkrio da čekaju bebu, iako nitko u obitelji to još ne zna.

- Moja sestra je jasno dala do znanja da želi intimno vjenčanje, do 60 gostiju, a budući da moja djevojka i ja nismo u braku, nije ju smatrala dijelom obitelji - napisao je u objavi. U početku nije uopće htio potvrditi svoj dolazak jer je bio zbunjen mladenkinom odlukom, a onda ga je ona nazvala u suzama, te se derala na njega jer ju je on trebao dovesti do oltara, umjesto tate. Na kraju je popustila i rekla da mogu doći oboje, no on je ponudu ponovno odbio.

- Jučer je meni i mojoj djevojci poslala poruku da je u redu ako dođemo oboje. Moja djevojka je izgledala tako tužno, ali rekla je da sve ovisi o meni, na što sam ja odgovorio da ne dolazimo. Do oltara će ju voditi ujak, iako je cijela obitelj i dalje ljuta na mene - nastavio je. Korisnici Reddita stali su na njegovu stranu, te mu u komentarima pisali razne savjete.

- Ja sam za to da ti i djevojka odete na vjenčanje, a zatim pred svima kažete da ćete dobiti dijete - napisao je jedan korisnik.

- Nakon 11 godina veze definitivno se računa kao obitelj, to je nepristojno od nje. Sama je kriva što je ovako ispalo - komentirao je drugi korisnik. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.