Vijesti / Životni stil

FITNESS STUDIO FITLIFE

VIDEO Do snažne i lijepe stražnjice jednim parom bučica

VIDEO Do snažne i lijepe stražnjice jednim parom bučica
Fitness studio FitLife

Budite fit i brinite za svoje zdravlje, a ono će vam vidljivim znacima na tijelu zahvaliti

Ovoga tjedna za vas sam pripremila kućni trening za aktivaciju mišića zdjelice i nogu. Bučice kao glavni rekvizit za vježbanje bit će vam dovoljne da odradite fantastičan set namijenjen jačanju isključivo mišića donjeg dijela tijela. Celulit, potkožno masno tkivo i višak kilograma rješavate kalorijskim deficitom i povećanom potrošnjom. Utezi su vam u ovoj priči zaštitnik. 

Ovo je trening kojeg može odraditi početni, ali i napredni vježbač, stoga odredite idealnu težinu s kojom ćete raditi i odradite ovaj trening za donji dio tijela, točnije, zdjelicu i noge.

Bez obzira na to u kojem ste trenutnom fizičkom stanju, vi ovaj trening možete odraditi i bez dodatka vanjskog opterećenja, s ili bez bučica, promjenom rekvizita u girje, šipku bez ili s utezima. Važno je da ste odabrali najbolje za vas i vaše tijelo i da ste ustrajni i uporni bez obzira na dob, koja nikada ne bi smjela biti razlog odustajanja od vježbanja ili bavljenja rekreativnim sportom.

Svako bavljenje rekreacijom podržavam i preporučujem svim zdravim osobama, a sve kako bi vaš lokomotorni sustav bio što zdraviji, mobilniji, fleksibilniji, snažniji i time što zdraviji ušli u poznije godine koje su pred nama. Danas čovjek živi drugačije nego je živio prije samo dva desetljeća, a kamo li više, potrebno je mudro uložiti slobodno vrijeme kako bi nam život bio lijep i što dugotrajniji. Bolesti i smrtnost kardiovaskularnih bolesti iz dana u dan raste, pa ne čude ni poražavajuće informacije koje iz dana u dan bivaju sve gore.

Budite fit i brinite za svoje zdravlje, a ono će vam vidljivim znacima na tijelu zahvaliti. Vjerujte mi, za vježbača ne postoji veća nagrada.  

Set s bučicama kojeg radite u 5 serija.

- Gobet čučanj x20
- Sumo s povišenja x20
- Iskorak hodanje x20
- Jednonožni rdlx10 na svaku stranu
- Abdukcija gumom ili bez nje x20 na svaku stranu

picture
 

 

Najnovije

Reci što misliš!