Vijesti / Životni stil

veze

'Dečko je sa mnom prekinuo SMS-om na moj rođendan, a onda rekao da se samo šalio...'

'Dečko je sa mnom prekinuo SMS-om na moj rođendan, a onda rekao da se samo šalio...'
Ilustracija

Kad smo se napokon vidjeli, bio je uzrujan što sam ignorirala njegove pozive i poruke, i što nisam bila doma kad je došao k meni te večeri, napisala je.

Jedna je žena nedavno na Redditu ispričala kako joj je dečko za rođendan poslao SMS poruku da "moraju razgovarati", a na njeno inzistiranje o čemu je riječ rekao je da "misli da stvari među njima ne funkcioniraju; i da će još pričati nakon njegovog posla".

Ona je to, očekivano, shvatila kao mogući prekid, a kako to nije htjela prolaziti baš na svoj rođendan, odlučila je da se taj dan neće vidjeti s njim; no onda ju je nazvao i rekao da je "sve bila samo šala"...

- Nas dvoje smo prvo bili prijatelji, a zadnje tri godine smo u vezi. Na mnogo smo načina stvarno kliknuli, ali smo se često svađali zbog njegovog glupog smisla za humor - ispričala je.

Svoj je 'humor' tako pokazao i na njen rođendan, a budući da ga je shvatila ozbiljno, taj se dan rasplakala u WC-u na poslu i sve ispričala kolegici.

“Bila sam dovoljno ljuta da sam joj dopustila da mi uzme telefon kako mu ne bih rekla nešto zbog čega bih kasnije požalila, a ona ga je s mojim dopuštenjem blokirala.

"Šefica je ušla u WC i zatekla me kako plačem pa mi je ostatak dana dala slobodno i rekla mi da to prijavim kao bolovanje, što je bilo jako ljubazno od nje. Sjela sam u auto i otišla do njegove kuće, znajući da je on još na poslu, i skupila  sve svoje stvari. Ostavila sam samo svoju kopiju ključeva na njegovom stolu."

"Onda sam se našla s prijateljima na piću i dugo im pričala kako je prekid bio iznenadan i kako smo planirali skupa provesti Dan zahvalnosti i Božić, razgovarali o zarukama i slično..."

Sljedeći ga je dan ipak nazvala, a on se javio ljut jer nije došla razgovarati pa je rekao da je sve bila samo šala...

Bio je uzrujan što je ignorirala njegove pozive i poruke i što nije bila kod kuće kad je tu večer došao k njoj. Tvrdio je da je očekivao da će doći da razgovaraju, a on će je tada  iznenaditi večerom, no ona mu, kaže, ne vjeruje i misli da je zaista htio prekinuti s njom.

"Uporno je ponavljao da je stvarno bila šala, no rekla sam mu da me ne zanima biti s nekim tko me ostavio preko poruke, bez obzira je li bio ozbiljan ili ne i ponovno sam ga blokirala.

- Ako je i bila šala, nije bila smiješna i on mora naučiti da to ne radi. Ili da se nosi s posljedicama - komentirala je jedna osoba na Redditu.

"To je tako djetinjasto, i to na tvoj rođendan... Što mu je, dovraga? Otišao je predaleko, bolje da ste prekinuli...", dodala je druga.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.