Vijesti / Životni stil

seks i veze

Stručnjakinja tvrdi da nosite pogrešan grudnjak: Pri kupnji pripazite na ovih nekoliko stvari

Stručnjakinja tvrdi da nosite pogrešan grudnjak: Pri kupnji pripazite na ovih nekoliko stvari
Ilustracija

Stilistica je otkrila nekoliko pravila za koja smatra da su vrlo važna kada isprobavate novi grudnjak

Jeste li ikada primijetili da vam grudi ne stoje dobro u grudnjaku ili da vam je žica jednostavno neudobna? To bi mogao biti znak da nosite pogrešnu vrstu grudnjaka za svoje tijelo. Stilistica koja na Tik Toku često dijeli zanimljive savjete, tvrdi da većina žena pogrešno nosi grudnjak, te je otkrila savjete za stavljanje grudnjaka koji su njoj pomogli, piše Mirror.

- Moj prvi posao nakon fakulteta bio je u tvrtki za luksuzno donje rublje gdje smo bile obučavane kako pravilno ženama staviti grudnjak, i naučit ću vas svemu što sam naučila na toj obuci. Prvo, najvažnije je kako vam pristaje traka grudnjaka. Traka bi trebala pristajati paralelno oko srednjeg dijela leđa i ne biste ju trebali moći izvući više od pet centimetara - objasnila je u videu.

Rekla je i da mnoge žene odaberu krivu veličinu te trake jer su zabrinute za to da će im biti preuska, pa savjetuje da prilikom kupnje grudnjaka provjerite je li vam dobar kada ga pričvrstite na prvu udicu, a ne samo na zadnju. Kao drugo pravilo navela je veličinu košarice. Naime, veličina vaše košarice ovisi o veličini trake, pa se s veličinom trake mijenja i veličina košarice. Dakle, ako uzimate broj manje za traku, trebali biste uzeti veći broj za košaricu. 

- Ako vam grudi vire iz grudnjaka ili izlaze sa strane, ili vas žica bode, vjerojatno su vam košarice premale. S druge strane, ako vam je grudnjak opušten, naboran ili čak ima praznine, onda vam je veličina košarice prevelika. Ovo bi vas možda moglo iznenaditi, ali naramenice nisu te koje daju potporu grudnjaku, već traka i košarice - rekla je.

Kao broj tri istaknula je oblik košarice. Tvrdi da brojne žene nose najobičnije grudnjake, a za njihovu veličinu, oblik i položaj grudi bolje odgovara balconette ili plunge (dekolte) grudnjak. Napomenula je i da će nošenjem pravilnog grudnjaka, grudi izgledati podignutije i ljepše, ali najvažnije je to da ćete se samim time i osjećati bolje i udobnije. 

Mnoge korisnice u komentarima su joj zahvalile na poučnom videu, a neke su priznale da nisu znale neke od tih stvari.

- Ovo je od velike pomoći. Sjajan video, hvala! - napisala je jedna korisnica.

- Odličan savjet! - dodala je druga.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.