Vijesti / Životni stil

brak i veze

"U braku sam 20 godina, a saznala sam da moj suprug punih 15 ima aferu s istom ženom"

Ilustracija

Sada se osjeća posramljeno jer nije vidjela nikakve znakove.

 - Moj suprug i ja u braku smo već dvadeset godina. On je uvijek puno radio i često bio odsutan, ali navikla sam se i zabavljala se s naše dvoje djece. No, nedavno mi je jedan od suprugovih bivših kolega rekao da je moj suprug u vezi s istom ženom već 15 godina, odnosno većinu našeg braka - napisala je jedna žena za stručnjakinju za odnose Coleen Nolan.

Rekao joj je da mu je muka laži njezinog supruga te da smatra da bi trebala znati što se događa iza njezinih leđa. Ona se sada osjeća posramljeno jer nije vidjela nikakve znakove da joj suprug ima aferu, no kada je počela tražiti dokaze, otkrila je poruke i razgovore na njegovom mobitelu.

- Kad sam se suočila s njim, shvatio je da ne može lagati, ali je pokušao reći da će ostaviti ovu ženu i iskupiti se. Naša djeca sada također znaju za to i neće razgovarati s njim. Ne znam što da radim. Nisam radila godinama i bojim se da ću uništiti našu obitelj. Uglavnom ne mogu vjerovati da mi je cijeli brak bio lažan - nastavila je.

- Ono zbog čega ćete se gotovo odmah osjećati bolje je da preuzmete kontrolu nad svojim životom. Kad ste dugo u braku, zastrašujuća je pomisao da odjednom ostanete sami, no ako odlučite napustiti supruga, nećete biti sami. Imat ćete podršku svoje djece i drugih članova obitelji i prijatelja. Razumijem da se osjećate lakovjerno i naivno, ali greška je njegova, ne vaša - odgovorila joj je Coleen.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.