Vijesti / Životni stil

SJAJNO!

Otkrila odličan trik kako očistiti staklo pećnice: U samo nekoliko sekundi i uz jedan proizvod

Otkrila odličan trik kako očistiti staklo pećnice: U samo nekoliko sekundi i uz jedan proizvod
Ilustracija

Jedna pametna mama podijelila je genijalan trik za čišćenje pećnice u samo pet minuta i za njega ne morate kupiti skupe proizvode za čišćenje.

 Božić nam je sve bliže i mnogi su već u velikim pripremama za doček gostiju. Kupovina poklona, nabavljanje namirnica, ali i čišćenje domova, puno je stvari koje treba napraviti u ovo blagdansko vrijeme, kako prenosi Mirror.

Pećnica je jedan od kuhinjskih uređaja koji se u božićno vrijeme najviše koristi. No, prije nego što u nju stavite svoju puricu, pečeni krumpir i odojak, htjet ćete se htjeti uvjeriti da je u najboljem mogućem stanju. Masnoća i prljavština mogu se nakupiti i napraviti zadimljenu katastrofu za Božić, ako niste oprezni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedna pametna mama podijelila je genijalni trik za čišćenje pećnice u samo pet minuta i za njega ne morate kupiti skupe proizvode za čišćenje.

Chantel Mila, na društvenim mrežama poznata @mama_mila_, podijelila je trik za čišćenje na TikToku i oduševila brojne korisnike. Naime, sve što vam je potrebno za ovaj trik je jedna mokra spužva i jedna tableta za perilicu posuđa. 

Tabletu stavite na spužvu i njome dobro očistite svu prljavštinu i masnoću koja se skupila na staklu pećnice. Na kraju sve obrišite mokrom krpom kako biste se riješili ostataka sapunice, Chantel je također podijelila nekoliko drugih savjeta u videu, uključujući kako posvijetliti dosadnu odjeću pomoću tableta za zubnu protezu.

 Dvije tablete stavila je u posudu s vodom i majicu koja je nekada bila bijela. Na kraju, pokazala je kako brzo ukloniti mrlje od hrđe s noževa koristeći samo sodu bikarbonu i limun. Pokazujući na malom nožu sa smeđim mrljama, posula je sodu bikarbonu na to područje, a zatim iscijedila svježi limun preko, uzrokujući da smjesa odradi sve.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.