Vijesti / Životni stil

KORISNO

Kuhar otkrio dva predmeta koja uvijek trebate imati u svojoj kuhinji: Bez toga ne možete!

Kuhar otkrio dva predmeta koja uvijek trebate imati u svojoj kuhinji: Bez toga ne možete!
Ilustracija

Uz predmete, istaknuo je i koji sastojci bi vam mogli pomoći kada ste u žurbi...

Kuhinjski pribor može koštati jako puno, a ako volite kuhati i često to radite, onda vjerojatno ponekad kupite nešto što mislite da će vam olakšati posao i tako potrošite dosta novaca. No, jedan kuhar otkrio je koja se dva predmeta zaista isplati stalno imati u kuhinji, piše Mirror.

Stručnjakova prva kuhinjska namirnica bila je jedna dobra tava. Objasnio je da je to bitno jer će tava vjerojatno biti svestrana, posebno kada pripremate obiteljska jela u samo jednoj tavi. Ističe da nema potrebe za kupovinom gomile tava, već biste trebali investirati u dvije ili tri koje će bit zaista dobre i koje ćete stalno koristiti.

Prema kuharu, drugi predmet koji trebate imati u svojoj kuhinji je kvalitetan ribež za povrće.

- Odličan je za ravnomjerno rezanje povrća, a s obzirom da povrće ide u gotovo sve, to vam je zaista potrebno - rekao je.

A kada su u pitanju sastojci koje biste uvijek trebali imati u kuhinji, i za to ima odgovor. Osim očitog, poput soli i papra, preporuča i da uvijek malo nasjeckanog luka i češnjaka spremite u zamrzivač jer će vam ubuduće jako pomoći kada ste u žurbi.

- Luk i češnjak osnova su toliko mnogo jela od curryja do raznih mesnih jela. Olakšajte si tako što ćete ih smrznuti i odmah izvaditi iz zamrzivača kada vam zatreba - dodao je.

Najnovije

Reci što misliš!