kajgana

Recept za savršeno pahuljastu kajganu: Dodajte ovaj sastojak i slijedite pravila

Toliko je jednostavno dobiti savršenu kajganu, samo poštujte ova pravila.

Uvijek vas je zanimalo kako napraviti savršenu kajganu? Mekana i
pahuljasta, a opet savršeno pečena,
Net.hr

Upravo je recept za ovakvu kajganu podijelila korisnica društvene
mreže TikTok u svojoj objavi ispod koje su ostali
korisnici komentirali koliko im je drago da su u bespuću
interneta naišli na baš njezinu snimku, a zanimljivo je da je
riječ o samo jednom tajnom sastojku koji će poboljšati vaše jelo.

Korisnica je u videu navela da je za jednu osobu dovoljno razbiti
dva do tri jaja, a nakon toga je rekla da je potrebno dodati
malo vode, koja će kajganu učiniti laganom i pahuljastom.

Nakon što ste dodali malo vode, miješajte sve dok ne maknete i
najmanje tragove žumanjka u posudi.

Zatim vam je potreban maslac, koji koristite umjesto ulja.
Rastopite ga na tavi, ali pazite da ne dostigne smeđu boju,
jer ako pregori, mijenja okus cijelog jela.

Pazite da ne oštetite tavu

Dodajte smućkana jaja u kojima nema ni traga žumanjcima, a
korisnica društvene mreže je savjetovala da se jaja sa samog ruba
guraju u smjeru sredine tave kako biste postigli savršen oblik,
koji ujedno utječe i na okus kajgane.

Kada je vaša kajgana pri kraju, tavu poklopite poklopcem na pet
minuta, nakon čega je jelo spremno za posluživanje. To je to.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije