Habuš primio karatiste u vijećnici, čestitao im na uspjesima

Gradonačelnik Habuš je u srijedu, 13. svibnja u Gradskoj vijećnici primio članove karate kluba Varaždin te im zahvalio na doprinosu varaždinskom sportu i promociji Varaždina na natjecanjima diljem Hrvatske i Europe.

Tom su prigodom prijmu prisustvovali Luka Peti (prvak države), Eugen Kanjir, Enes Garibović, Elma Garibović, Ivona Ciglar, Leona Gulija, Lovro Rozman i Tara Nikolić.

– Imamo stotinjak djece raznih uzrasta, od šest godina starosti do studenata, koji redovito treniraju, odlaze na natjecanja i osvajaju medalje, a najbitnije je da su odlični učenici i primjerenog vladanja – naglasio je Esad Garibović, predsjednik karate kluba Varaždin prilikom prijma kod gradonačelnika.

– Postigli su jako dobre rezultate, danas je tu vrh karate kluba Varaždin, a uvijek me veseli što se kroz sportski klub formiraju kao odlični ljudi, dobri učenici i studenti i to je smisao sporta – samo znanjem, radom, trudom i upornošću postižu se rezultati. Velika je budućnost pred njima – kratko se osvrnuo gradonačelnik Habuš na uspjehe mladih karatista.

Vrijedi spomenuti kako je Enes Garibović, viceprvak Europe za 2015. godinu najavio svoj odlazak na Svjetsko prvenstvo u Indoneziji u listopadu, a gradonačelnik mu je tom prilikom poželio čim bolji plasman i obećao ponovni susret nakon svjetskog prvenstva.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije