P4

Kreće Hladoveena: Ljetni program u P4 dvorištu

Pon
8
8. srpnja - 26. srpnja
08:00 - 17:00
P4
Preradovićeva 4
Varaždin
događaj je prošao
Loading Događaji

Hladoveena, najopušteniji ljetni program u Pečetri, kreće u ponedjeljak, 8. srpnja i trajat će sve do petka, 26. srpnja. Hladoveena će i ove godine biti održana u P4 dvorištu, a program sastavljen od radionica, chill aktivnosti, koncerata, Muzeja internih fora i gastro užitaka usmjeren je na sve sretnike_ce koji su odlučili (svojom voljom ili ne) provesti ljeto u gradu! Hladoveena u P4 dvorištu će biti otvorena radnim danom u prijepodnevnim satima od 10 do 13 sati.

Od Hladoveena programa izdvajamo PAINT & CHAJ, likovnu radionicu koju vodi Lea Labaš. Pripremit ćemo za tebe sve materijale i alate koje ti trebaju da naslikaš svoju idealnu sliku, uz pijuckanje osvježavajućeg napitka.

Organiziramo i community/craft radionicu PALETE & CHAJ kroz koju možeš ostaviti trajni trag u P4 dvorištu. Prijave na radionice su obavezne i to na info@pecetri.com. Ljetni program Hladoveena prvi će put prirediti i Muzej internih fora.

Naime, odlučili smo s tobom kroz predmete, priče i snimke podijeliti našu svakodnevicu u P4. Sve što je tvojem oku nevidljivu, a osjećaš u P4! Muzej internih fora bit će otvoren za razgled svakim radnim danom od 15. do 26. srpnja od 10 do 13 sati.

Vraća se i Pasje popodne! Drugo izdanje revije kućnih ljubimaca bit će održana u subotu, 13. srpnja s početkom u 18 sati u P4 dvorištu! Dobro su došli svi kućni ljubimci: psi, mačke, hrčci, ptice i druge životinjice. Prijave za sudjelovanje su obavezne na info@pecetri.com, a sve informacije piše na linku niže.

Cijeli program pogledajte ovdje.

Najnovije