Laburiste u Varaždinskoj županiji napušta više od 200 članova!

Narodna stranka – Reformisti sazvala je danas, 29. travnja, konferenciju za novinare na kojoj se govorilo o prijelazu članova Hrvatskih laburista – stranke rada u njihove redove.

Dojučerašnji Laburisti iznijeli su svoje razloge za napuštanje stare i prijelaz u novu stranku.

– To više nije politika niti su to politički programi zbog kojih smo mi bili u Laburistima. Kako je neslaganje postalo preveliko, mi smo odlučili izaći iz Hrvatskih laburista, a s nama odlazi i velik broj naših članova, njih preko 200-tinjak – izjavio je Željko Šprem, predsjednik ogranka Laburista Trnovec Bartolovečki.

Davor Golub, vijećnik u Županijskoj skupštini Varaždinske županije, također je istaknuo da se i on u stranci Hrvatskih laburista ne osjeća dobro i da u takvoj politici ne želi sudjelovati.

– Svoj ću rad nastaviti u Narodnoj stranci – Reformisti, u čije programe, ljude i snagu vjerujem – rekao je Golub.

> Golub: Prelazim u Reformiste radi njihovog programa

Konferenciji za medije iz redova Laburista prisustvovali su još Renato Cafuk, predsjednik ogranka Laburista
općine Vidovec, Danijel Mesek, povjerenik Laburista za općinu Sračinec, i Nikola Šagi, potpredsjednik ogranka Laburista općine Trnovec Bartolovečki.

Ispred Reformista govorili su Tomislav Paljak, predsjednik Županijske organizacije stranke, i Natalija Martinčević, potpredsjednica Narodne stranke – Reformisti, ujedno i saborska zastupnica.

– Ono što mene veseli je da naše programe, politike, projekte i ljude prepoznaje sve veći broj naših građana čemu je dokaz i ovo današnje pristupanje naših novih kolega kojima i ja želim dobrodošlicu u Narodnu stranku – Reformisti i veselim se budućem zajedničkom radu i rezultatima – rekla je na konferenciji za novinare potpredsjednica stranke Natalija Martinčević.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije