Knegingrad slavi 15 godina poslovanja uz odlične akcijske ponude!

Knegingrad je tvrtka koja je osnovana 2001. godine sa osnovnom djelatnošću veleprodaje i maloprodaje građevnog materijala. U svojih 15 godina postojanja razvili su se u jednu vodećih trgovina građevnim materijalom na prostoru sjeverozapadne Hrvatske, pa i šire.

Kako bi zadovoljili potrebe svojih kupaca teže stalnom unapređenju i proširenju asortimana i usluga. Tako u njihovom prodajnom centru pored kompletne ponude građevnog materijala nude i usluge inženjeringa.

Ukoliko su vam potrebne usluge projektiranja, nadzora i izrade troškovnika, u njihovom prodajnom centru nalazi se i ovlašteni projektni biro. Naravno, sve to nebi bilo moguće bez profesionalnog i stručnog kadra.

U svom prodajnom programu nude preko 3.000 artikala, počevši od cementa, vapna, armaturnog željeza, svih vrsta cigle, betonske blokove, stropnu ispunu, fert gredice, drvenu građu, OSB ploče, crijepove renomiranih proizvođača, kompletnu opremu za krovišta, krovne prozore, fasadne sustave, gotove žbuke, dimnjake raznih profila, gips ploče te sav pribor potreban za suhu gradnju kao i izolacijske materijale (staklena vuna, kamena vuna, stiropor i drugi).

Također nude uslugu besplatnog prijevoza i istovara na gradilište kod kupnje veće količine građevnog materijala.

Iz aktualne ponude izdvaja se i akcija prirodnih i engobiranih crijepova, gips – kartonskih ploča i profila, kao i vrlo atraktivna akcija fasadnih sustava. Naime, Knegingrad kupcima u slučaju kupnje fasadnih sustava daruje 50 posto stiropora gratis (ponuda 50% gratis vrijedi za stiropor debljine do 10 centimetara, a za stiropore deblje od 10 centimetara, gratis se dobije 5 centimetara).

Ova akcijska ponuda iznimno je dobro prihvaćena jer je povećanje energetske učinkovitosti, zbog smanjenja troškova, uštede i povećanje kvalitete stanovanja, postalo jedan od prioriteta u gradnji. U prilog tome ide i najava nastavka sufinanciranja energetske obnove stambenih objekata, a sve što je potrebno za energetski učinkovitu gradnju, možete pronaći u Knegingradu.

Prodajni centar Knegingrada nalazi se u Knegincu Gornjem u ulici Mavra Schlengera (radno vrijeme 7 – 16, subotom od 7 do 12 sati), a sve dodatne informacije potražite na kontakt telefonu pozivom na 042/653-190 ili mailom na prodaja@knegingrad.hr

Obratite im se s povjerenjem jer uz Knegingrad – graditi je lako!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije