Inovativni Evolvie dječji krevetići rastu zajedno s vašim djetetom

Evolvie dječji krevetić je krevetić koji je do sada bio san svakoga roditelja, a taj san upravo je postao stvarnost.

Krevetić Evolvie poseban je zbog svoje funkcionalnosti, a ono što ga čini drugačijim od drugih jest da je potpuno modularni, raste i razvija se zajedno s djetetom. Najprije je kolijevka, potom se razdvaja i postaje krevetić s vratima, a u konačnici postaje krevet koji može služiti do djetetove 12. godine.

No to nisu sve tajne. Naime, jednostavnom prilagodbom Evolvie se iz kreveta pretvara u radni stol ili kauč. Evolvie jednostavno nikome ne može dosaditi ili postati višak. Pravi je izbor za manje prostore, apartmane, ali i obitelji koje žele funkcionalnost, jedinstvenosti, kvalitetu, sigurnost i iskoristivost.

Inovativnost i originalna rješenja koja su odlika Evolvie krevetića nastala su pod krilaticom ‘Misli se pretvaraju u djela, a djela u stvari‘.

Evolvie je izrađen od prirodnih materijala, izdržljivog, masivnog drveta – hrvatske bukve idizajnerski je proizvod – na njegovom dizajnu radili su hrvatski dizajneri Karlo Krnić i njegov tim.

Za sada Evolvie dolazi u tri osnovne boje – natur (svijetla boja drveta), alba (bijela boja), brunneae (tamna boja drveta).

Svoj krevetić možete naručiti i već danas putem web trgovine, iz udobnosti vlastitog doma, a u originalnost i kvalitetu Evolvie krevetića možete se uvjeriti i sami na sajmu Dani beba, djece i trudnica u Lumini centru 14. i 15. svibnja, gdje će drugu godinu zaredom predstaviti i svoju robnu marku Mali anđeo.

Na štandu Mali anđeo očekuju vas popusti od 15 posto na sav asortiman, osim tetra pelena i proizvoda od tetre koji su sniženi 10 posto.

Više informacija o krevetiću Evolvie možete pronaći OVDJE, a svu potrebnu opremu za vašu bebu potražite na www.mali.andjeo.com.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije