Mali anđeo sve poznatiji i u Sjevernoj Hrvatskoj

>> Mali anđeo sve poznatiji i u Sjevernoj Hrvatskoj

Jedan od najpoznatijih domaćih brandova krsne opreme, Mali anđeo, postaje sve poznatiji i u varaždinskom i međimurskom kraju. Potvrdilo je to njihovo izlaganje na 1. Varaždinskom dječjem sajmu koji je 16. i 17. svibnja održan u centu Lumini, kada je štand bio izuzetno posjećen.

>> Facebook Mali Anđeo

>> Webshop Mali Anđeo

Helena Mikačić, voditeljica marketinga Malog anđela, bila je zadovoljna nastupom na sajmu.

– Uspješno smo predstavili brand Mali anđeo svim posjetiteljima Dječjeg sajma. Osim naših stalnih kupaca, dobili smo i brojne nove, što nas posebno raduje, a predstavili smo i brojne druge stvari iz našeg proizvodnog asortimana – ističe Helena.

Obrt Merkur iz Pitomače, pod čijim je vlasništvom robna marka Mali Anđeo, uspješno posluje već više od 20 godina. Započeli su kao trgovina dječje odjeće, no ubrzo počinju s vlastitom proizvodnjom odjeće i opreme za krštenja.

– Možemo se pohvaliti da je od tad do danas više od 50 000 mališana kršteno u našim haljinicama i odijelima – ponosno ističu u Malom anđelu.

Kroz godine je, zbog potreba na tržištu, došlo i do značajnog proširenja proizvodnog asortimana pa tako danas šivajju i popularne jastuke za dojenje, tetra i švedske pelene, rolice za bočno spavanje, posteljne garniture 4u1 i 6u1, ogradice za dječje krevetiće, kupaće garniture.

Uz to i brojne druge stvari koje su mladim roditeljima neophodne u najsretnijim trenucima njihovog života – kad im na svijet dođe novi član obitelji.

Mali Anđeo – sva roba proizvedena u Hrvatskoj

S posebnim ponosom ističu da se svi proizvodi šivaju u Hrvatskoj.

– Vrijedne ruke naših djelatnica u Pitomači osmišljavaju, kroje i šivaju kompletan proizvodni asortiman. Dokaz smo da se u ovim turbulentnim vremenima može opstati jer nas je održala isključivo kvaliteta naših proizvoda – ističu u PTO Merkur.

Brand Mali Anđeo osmišljen je prije 3 godine, kako bi kupci znali da iza tog imena stoji kvaliteta. Za njega već danas znaju brojne mlade mame, koje preporučuju jedna drugoj, što je najbolji marketing koji postoji.

Roba dostupna putem Web shopa

Uvođenjem branda Mali anđeo pokrenuli smo i vlastitu web prodaju putem najpopularnije društvene mreže Facebook te putem webshopa na našoj stranici www.mali.andjeo.com.hr.

Pricip naručivanja je jednostavan, a pomoću dostavne službe sve proizvode dobijate u najkraćem roku na kućnu adresu, a plaćanje se vrši pouzećem.

Mali Anđeo je prisutan i u svim boljim trgovinama dječje odjeće i opreme. Ponosni su partner Baby centera, Lantee, KTC-a, Name te brojnih manjih dućana u gotovo svim većim hrvatskim gradovima i mjestima.

Od ove godine i u izvozu

Jedna od važnih stvari, koju posebno ističu u Malom Anđelu, jesu i ta da se njihovi proizvodi mogu pronaći i izvan granica Hrvatske.

– Našu robu mogu naći kupci u Sloveniji na policama tamošnjeg Baby centra koji ima trgovine u svim većim slovenskim mjestima i gradovima. Prema prvim reakcijama, roba je dobro prihvaćena i vjerujem da ćemo ubrzo postati lider i na slovenskom tržištu. Izvozimo i u BiH gdje smo prisutni u nekoliko gradova u Hercegovini. Prema riječima tamošnjeg partnera djeca se sve više krste u odijelima i haljinama Mali anđeo. Planiramo izlagati na najvećem dječjem sajmu, koji se svake godine u rujnu održava u njemačkom Kölnu, a namjera je pokušati se probiti i na poljsko tržište izlaganjem – zaključuju ispred Malog Anđela.

Puno planova, ali i vjere u vlastite proizvode. Kvaliteta je ipak najbolja preporuka. Prepoznale su to brojne mame u Hrvatskoj.

Sve informacije potražite i na sljedećim linkovima:

Facebook Mali Anđeo

Webshop – www.mali.andjeo.com.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije