Android programer: Last minute prijave za Varaždin

U EducirajMe centru u Varaždinu, traju upisi za Programera mobilnih aplikacija (Android), atraktivnu Algebrinu koja u Varaždinu počinje u subotu, 24.10. Trenutno traju posljednje prijave, a prijaviti se možete do petka, sve do 23.10.

Svi koji se upišu do petka, ostvaruju pravo i na dodatan popust na redovnu cijenu i na sve oblike plaćanja. Prijave i upite primamo na e-mail karijera@educirajme.com, odnosno na telefone 042/200 – 515, 048/621-109, 043/263-194.

Android programer jedno je od najtraženijih zanimanja na tržištu rada, što i nije čudno jer je današnje privatno i poslovno okruženje praktički nezamislivo bez mobilnih tehnologija.

Edukacija će trajati ukupno 200 sati, a po završetku programa, svi polaznici stiču pravo upisa zanimanja u radnu knjižicu. Osigurana je i kompletna literatura na hrvatskom jeziku.

Edukaciju će u Varaždinu provoditi Zlatko Kunštek, iskusan predavač s dugogodišnjim iskustvom u IT tehnologijama. Nedavno smo s njim i porazgovarali o važnosti informatičkih i programerskih edukacija te o tome što je ključno za postati dobar programer – Zlatko Kunštek: Za postati dobar programer potrebna je tek upornost.

Prijave i upiti za ovu atraktivnu edukaciju primaju se na e-mail karijera@educirajme.com, odnosno na telefon 042/200 – 515, te osobno u EducirajMe centru (Kukuljevićeva 7 / 1. kat), ponedjeljkom, srijedom i petkom, od 8 do 16 sati, a utorkom i četvrtkom od 12 do 19.

Više informacija o programu –> Programer mobilnih aplikacija – ANDROID

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije