PIVOLJUPCI – NE PROPUSTITE

UPS FET Novi pivski festival u Varaždinu 6. srpnja, ulaznica samo 30 eura

Jedinstveno pivsko druženje ove će se godine održati ponvono kod Arene Varaždin, a ulaznica još ima. Požurite.

Više od 100 različitih piva, hladovina dravske šume, zakuska, piće, zanimljiva natjecanja, sve to čeka vas u subotu, 6. srpnja kod varaždinske arene, na još jednom posebnom događaju, UPS Fest, koji organizira Udruga pivara sjever.

Po šesti puta pivari sa sjevera Hrvatske organiziraju pivski festival. Ove godine lokacija je još jednom varaždinska arena, a kupnjom ulaznice stičete pravo na neograničenu degustaciju piva, i vrhunski obrok u cijeni ulaznice.

Ulaznica košta svega 30 eura, za cjelodnevno, i noćno druženje.

Ulaznicu možete nabaviti na sljedećem linku -> https://www.u-p-s.hr/ticket/rezervacija.php. Ulaznice se kupuju isključivo ONLINE, i neće se moći kupiti na ulazu.

Prvi razlog zašto posjetiti ovaj festival svakako je pivo, odnosno činjenica da je ovo jedinstvena prilika da možete isprobati čak 100 vrsta piva. I to sve različitih stilova. Srce festivala čine kućni pivari koji strastveno, ali i kreativno pripremaju piva kod kuće. Osim domaćih, kućnih pivara, bit će tu i veliki broj craft pivovara. Teško je stoga, da nećete pronaći pivo po svojem ukusu, i možda otkriti nove favorite.

Osim piva, element druženja zasigurno može biti dodatan motiv dolaska. Na jednom mjestu se okuplja veliki broj pivskih entuzijasta i pivara, tako da je to idealna prigoda za razmjenu pivskog znanja i iskustva. Svi kućni pivari će radi s vama podijeliti svoje vještine i iskreno uživati u točenju svojeg piva.

Naravno, da ne bi sve ostalo ‘samo’ na pivima, tu je i zabavni program te pivske igre. I ove godine će svirati varaždinski Fakustix, sada već skoro kućni band festivala.

Što se tiče igara, bit će tu i popularni Beer pong, a bit će naravno i natjecanje u ispijanju najljućeg piva te natjecanje u brzinskom ispijanju. Svi pobjednici bit će nagrađeni bogatim nagradama sponzora, stoga se možete odvažiti i na ovu avanturu.

Događaj ima i svoju natjecateljsku komponentu, na kojoj su se prijavili brojni kućni pivari, koji će dobiti i povratne informacije o svojem pivu od treniranih pivskih sudaca. A moguće je i da se neka od pobjedničkih piva nađe na točionicima na dan festivala. Iskusni suci će pažljivo ocjenjivati prijavljena piva, a najbolji pivari će biti nagrađeni vrijednim nagradama sponzora.

Proglašenje najboljih piva,kao i „Best of show“ piva, također će biti dio samog festivala.

Više informacija možete pronaći i na FB stranici udruge te na Facebook eventu, i ako još niste, kupite karte.

Cijena pojedinačne ulaznice je 30€, a za društvo veće od 4 pivoljupca nudimo na poklon 1 gratis ulaznicu (5 ulaznica za cijenu 4). Ukupni broj ulaznica je ograničen, stoga požurite na njihov web da ‘karta bude v žepu’!

Najnovije