PROSLAVITE ‘1. maj’ na jezeru u Kuršancu uz besplatan grah i Gloria Band

Kako je ove godine 1. svibnja, ili kako ga svi volimo zvati ‘Prvi maj’ u ponedjeljak, taj vikend će za mnoge biti produljen jer je Međunarodni praznik rada – neradan.

Upravo zato, bar taj jedan dan odvojite malo vremena za sebe, uživajte u slobodnom vremenu i provedite ga u predivnoj, netaknutoj prirodi na jezeru u Kuršancu. Povedite svoje najmilije na druženje, svoju djecu, ženu, prijatelje…

Uzmite rekete za badminton, lopte za nogomet, frizbije jer se tamo nalazi veliko nogometno igralište na kojem se vaša djeca i vi možete opustiti i uživati. Naravno, uzmite ono najvažnije – dobro raspoloženje.

Sve posjetitelje, Međimurce i Varaždince, očekuje zanimljiv i bogat program uz raznoliku ponudu jela i pića. Osim gurmanske ponude odojka i jela s roštilja koje će pripremati roštilj majstor, očekuje vas i besplatan grah.

Za veselicu i dobru zabavu će se pobrinuti poznati GLORIA BAND. Dođite u ponedjeljak od 10 sati na jezero u Kuršanec, u svima poznat bivši restoran Vrbi, i u ugodnom društvu popričajte, napunite trbuh, zaplešite i proslavite Međunarodni praznik rada.

Saznajte više na Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije