Butik Lorella i Varaždinski.hr vam poklanjaju haljinu za hižnu mamicu!

Butik Lorella iz Čakovca, čije je zaštitno lice nedavno postala glumica Ana Vilenica, nudi širok izbor svečanih haljina, savršenih za sve prilike u kojima želite zablistati!

Oduševit će vas i njihovi asimetrični krojevi, klasično elegantni ili sportski koji će idealno pristajati svakoj figuri i željenom stilu.

Ukoliko tražite savršenu haljinu za bilo koju priliku, svratite do butika Lorella, jer u njihovoj ponudi možete pronaći haljinu kakvu želite! Iz ponude posebno izdvajaju svečane haljine za krizme, svečane haljine za mature, svečane haljine za hiže mamice, svečane haljine za vjenčanja, svečane haljine za pričest te vjenčanice.

Lorella butik je za sve suvremene žene koje se žele moderno i sa stilom odijevati, neovisno radite li kao službenica u banci, državnoj službi, gradskoj upravi, školi ili se jednostavno želite osjećati lijepom, svratite do Trgovačkog centra Konzum – prizemlje, na adresi Zagrebačka 87, Čakovec i pronađite haljinu koju ste oduvijek sanjale.

Prostor butika je nedavno povećan i preuređen kako bi mogli svi komadi svečanih haljina doći do izražaja, a ukoliko još uvijek dvojite oko izbora savršene haljine, ljubazno i stručno osoblje butika spremno će vam pomoći u potrazi za haljinom. U širokom izboru najnovijih kolekcija hrvatskih, njemačkih i turskih proizvođača svakako ćete pronaći idealnu haljinu, a sve to u konfekcijskim brojevima od 36 do 54.

Potražite ih i na Facebooku, a u fotogaleriji pogledajte samo dio bogate ponude najnovijih kolekcija svečanih haljina!

Butik Lorella i Varaždinski.hr Vas nagrađuju!

Lorella daruje haljinu za ‘hižnu mamicu’ (mamu od mlade na svadbi) u vrijednosti 499,00 kn. Sve što trebate je na našoj Facebook stranici ispod objave u komentaru napisati pet asortimana haljina koje možete pronaći u butiku Lorella, a mi ćemo putem aplikacije Woobox slučajnim odabirom u petak, 17. veljače izabrati jednog sretnog dobitnika. Ukoliko na Facebook profilu koristite nadimak, ostavite u komentaru svoje pravo ime i prezime, jer ćete na to ime i s osobnom iskaznicom moći podići nagradu u Butiku Lorella. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije