Promo

NAJBOLJI VULKANIZERSKI SERVIS NA TRŽIŠTU

GUMIIMPEX 'Što prije zamijenite ljetne gume zimskima'

GUMIIMPEX 'Što prije zamijenite ljetne gume zimskima'
Gumiimpex

U Hrvatskoj je zimska oprema obvezna na zimskim dionicama javnih cesta od 15. studenoga tekuće godine do 15. travnja iduće godine. U Gumiimpexu pozivaju da što prije zamjenite ljetne gume zimskim gumama.

Varaždinski Gumiimpex godinama je prepoznat kao mjesto broj 1 kada su u pitanju izmjene, servisi i prodaje automobilskih guma, a osim dugogodišnje tradicije, tu je i mnoštvo drugih razloga za to.

U pitanju je dugogodišnja tradicija, a tvrtka osigurava mnoštvo usluga kod servisa te imaju kompletan odličan asortimana guma svih namjena, svih najvećih svjetskih proizvođača. Tu je naravno i kvalitetan tim djelatnika, stručnjaka u svojem području.

Vulkanizerski servisi Gumiimpexa u Varaždinu i Zagrebu pružaju brze i visoko standardizirane vulkanizerske usluge svim korisnicima, prema međunarodnom Michelinovom standardu vulkanizerskih servisa. Sve to se najmanje jednom godišnje redovito provjerava, a Gumiimpexovi servis na tim kontrolama i u putničkom i u teretnom programu vulkanizerskih usluga redovito dobiva najviše ocjene, što je jamstvo njihove visoke i ujednačene kvalitete.

Kompletna usluga i najveći izvor guma

Najsuvremeniji vulkanizerski servisi, kroz cjelodnevno radno vrijeme korisnicima pružaju sve vrste vulkanizerskih usluga - demontažu i montažu guma s balansiranjem kotačaprovjeru tlaka u svim pneumaticima uključujući i rezervni, popravke manjih oštećenja guma, a vozači mogu svoje gume ostaviti na uslužnom čuvanju ili ih predati na besplatno zbrinjavanje ukoliko su dotrajale.

Osim servisa, Gumiimpex-GRP je i vodeći distributer automobilskih guma. Radi se o širokoj paleti guma različitih primjena, a važno je reći da ih na tržište plasira kao partner svjetskih korporacija najjačih robnih marki auto guma.

Pa tako na domaće tržište plasira automobilske gume za osobna, teretna vozila, autobuse i velike radne strojeve najpoznatijih svjetskih proizvođača guma kao što su: Goodyear, Dunlop, Michelin, Bridgestone, Hankook, Continental, Matador, Pirelli, Sava, Starmaxx, BKT i brojni drugi.

Sve te nemoguće je bez ljudi, pa su tako kod kupnje guma, tu uvijek stručnjaci Gumiimpexa, za sveki potreban savjet kod odabira guma, koje će im pružiti najveću sigurnost i performanse u vožnji. U servisu se mogu kupiti i aluminijski ili čelični naplatci (felge) različitih tipova i dimenzija.

Prostrana skladišta za putnički i teretni program, na samoj lokaciji vulkanizerskih servisa, logistička je podrška te omogućuje kvalitetnu i brzu uslugu za sve kupce auto guma, gumeno tehničkih proizvoda i obnove teretnih guma.

Kupite gume online

Posjetite Gumiimpex web trgovinu i saznajte sve informacije o gumama. Ukoliko vas zanima cijena, ponuda, kvaliteta guma....sve to možete saznati na www.gumiimpex.com.

Očekuje vas preko 2000 različitih dimenzija guma. Sigurna i pouzdana kupovina pravi je užitak zbog jednostavnog naručivanja, plaćanja i dostave. Ljetne, zimske, kombi, 4x4 gume, SUV gume, teretne, traktorske gume, gume za radne strojeve; sve to nudi se u Gumiimpex web trgovini.

Gumiimpex-GRP d.o.o.

P. Miškine 64c, 42000 Varaždin

Tel: 042 404 533, e-mail: [email protected]

Radno vrijeme: pon – pet 7-17h i sub 7-13h

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.