Promo

KOLAČI, TORTE I SLASTICE DOSTUPNI 365 DANA U GODINI

VARAŽDINSKI 'BRAND' Kolačomati i dalje hit, a pune se dnevno svježim kolačima iz kavane Arbia Dorka

VARAŽDINSKI 'BRAND' Kolačomati i dalje hit, a pune se dnevno svježim kolačima iz kavane Arbia Dorka
Kolačomat

Kolačomat je postao pravi, jedinstveni varaždinski 'brand', a nije niti čudno, jer se puni dnevno, s najfinijim kolačima iz poznate kavane Arbia Dorke.

Jedan od najpozitivnijih stvari za varaždinske sladokusce, u 2021. godini, obilježenoj COVID-om bilo je postavljanje Kolačomata. S obzirom na manjak dobrih vijesti u tom razdoblju, i zatvorenost ili ograničenost ugostiteljskih objekata, nije stoga ni čudno što su o otvaranju prvog kolačomata na Banfici izvještavali i najznačajniji nacionalni mediji. Varaždinski Kolačomat postao je tako hit-vijest u ožujku 2021. godine.

Kolačomat je jedinstven koncept, kakav nije još viđen u Hrvatskoj, a razlog je i kvaliteta i svježina kolača. Puni se, naime, najfinijim kolačima iz varaždinske kavane Arbia Dorka, tako da su u Kolačomatu njemu uvijek svježi i fini kolači. Ne radi se o nekakvoj nazovi 'konfekciji', već o pravim domaćim, varaždinskim kolačima.

'Mali strojček koji ti pruži dozu slatkog užitka kada ti je najpotrebnije, u bilo koje dana ili noći. Najukusnije torte i bezobrazno fini kolači pomoći će ti da zaboraviš na brige i uživaš koliko god hoćeš…' stoji na njihovoj web stranici – http://www.kolacomat.hr

Od prvog dana Kolačomat je postao hit među Varaždincima, tako da je uskoro niknulo nekoliko novih kolačomata, i danas su četiri. Osim Banfice, kolačomati se nalaze u Jalkovečkoj, kod POS naselja, potom u Aleji Kralja Zvonimira, kod dječjeg vrtića, a najnoviji je postavljen na Autobusnom kolodvoru.

Radi se o kolačima rađenima po istoj recepturi, uz sastojke od najpoznatijih hrvatskih proizvođača, koje možete isprobati u vlastitom domu, bez 'rihtanja' za odlazak u kavanu. U svim kolačomatima su osigurani najbolji uvjeti, kao u slastičarnicama slastice se nalaze u rashladnim vitrinama, a uređaji se pune sa stalno svježim i novim kolačima na dnevnoj bazi. Postoji i točna evidencija temperature, koja se digitalno stalno mjeri, kao i količina slastica u uređajima pa se sve to može redovito pratiti u 'realnom vremenu'.

Svježi, najfiniji kolači, mogu se tako nabaviti 24 sata, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini, i svi Varaždinci uvijek i stalno mogu do svojeg omiljenog kolača ili torte.

U ponudi su naravno, nezaobilazne tradicionalne kremšnite, mađarice, čokoladne torte, torte od naranče, prilagođeni kolači za djecu, a za one koji žele isprobati više toga, tu je i miks kolača, no to je tek dio ponude.

Posebitost kolačomata je da su tu i kolači u čašicama, posebice na autobusnom kolodovoru, gdje je većina kolača u čašicama, da se može ponijeti na put, ili konzumirati na 'stojećki', a uz svaki kolač ide i žličica. Upravo ovih dana, u kolačomatu na Autobusnom se može isprobati jesenski specijalitet, jedinstveni kesten mousse.

Vrijedi svakako istaknuti da kolači u kolačomatima nisu mali, nego veći kolači, pa je stoga i jedan kolač sasvim dovoljan, kada vam 'padne šećer'. Kolači u uređajima su veći od onih koji se uobičajeno mogu kupiti u trgovinama.

Napominjemo da je plaćanje moguće kovanicama od 50 lipa do 5 kuna i novčanicama 10 i 20 kuna, a na svim kolačomatima se može i platiti putem beskontantnih kartica.

Stoga, ako već sad osjećate neku 'slabost', trk na jedan od četiri varaždinska Kolačomata po 'prvu pomoć'.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.