NESREĆA 45-godišnjakinja se pijana (2,29) zabila u dva automobila

U utorak, 3. travnja, oko 22.05 sati u Topličkoj ulici u Gornjem Knegincu dogodila se prometna nesreća s jednom ozlijeđenom osobom, javlja Policijska uprava varaždinska.

– Žena starosti 45 godina upravljala je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,29 promila. Upravljala je u smjeru Turčina. Dolaskom do raskrižja sa Zagrebačkom ulicom prilikom skretanja u desno uslijed bitno smanjenih vozačkih sposobnosti te nekretanja sredinom obilježene prometne trake prešla je vozilom u lijevo na prometnu traku namijenjenu za promet iz suprotnog smjera i prednjim je djelom vozila udarila u prednji dio vozila ispred raskrižja zaustavljenog radi crvenog svjetla na semaforu kojim je upravljao 30-godišnjakinja, nakon čega je udarila i u prednji dio također zaustavljenog na semaforu osobnog vozila kojim je upravljao 45-godišnjak – stoji u policijskom izvješću.

Ozljede je u prometnoj nesreći zadobila 45-godišnja vozačica te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede su joj okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije