Dvoje državljanja Bugarske kralo novčanike s dokumentima i bankovnim karticama

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin, dovršili su kriminalističko istraživanje nad državljanima Bugarske, ženom starosti 38 godina i muškarcem starosti 34 godine.

– Sumnja se da su u srijedu, 28. ožujka, na području Velike Gorice u jednom trgovačkom centru u Ulici Ljudevita Posavskog iskoristili nepažnju žene i otuđili novčanik sa dokumentima, bankovnim karticama i novcem, nakon čega su u četvrtak, 29. ožujka, u prijepodnevnim satima na području grada Varaždina u trgovačkim centrima i gradskoj tržnici Varaždin iskoristili gužve i nepažnju pet građana starosti 70, 67, 24, 66 i 53 godine te im otuđili novčanike sa dokumentima, bankovnim karticama i novcem. Također je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su osumnjičeni počinili tijekom studenog i prosinca prošle godine još pet krađa novčanika u trgovačkim centrima na području Varaždina, Donjeg Kneginca, Čakovca i Velike Gorice – stoji u policijskom priopćenju.

Počinjenim krađama visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani uz kaznene prijave pritvorskom nadzorniku PU varaždinske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije