Filip Bajsić imenovan mladim ministrom znanosti, obrazovanja i sporta

Filip Bajsić, učenik Srednje škole Ludbreg, ovih je dana, točnije prvog dana listopada, imenovan mladim ministrom znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske.

– Član sam Dječjeg parlamenta RH i Dječje Vlade RH kao mladi ministar znanosti, obrazovanja i sporta. Podršku sam dobio i od Predsjednice za djecu Daniele Ninčević, koja je ujedno i utemeljila Svjetski dječji parlament, odnosno Dječji parlament RH koji ima sjedište u Krapinskoj Podgori – ispričao je Filip koji je, kako kaže, ponosan što imam čast sljedećih godinu dana obnašati tu funkciju.

– Određeni projekti su u izradi i vjerujem da će uspjeti, a o detaljima projekata neću otkrivati, samo mogu reći da je u jednom projektu sponzor Hrvatski nogometni savez. Promovirati ću svoju, Varaždinsku županiju, u najboljem mogućem svjetlu u cijeloj zemlji, točnije, svu djecu Županije. Vjerujem da ću svoj mandat odraditi časno, pošteno i savjesno te da ću na najbolji mogući način promicati prava djece, ali i manjina u zemlji i da neću posustati u svom cilju – zaključio je mladi ministar znanosti, obrazovanja i sporta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije