Općina Kneginec: Odabrani dobitnici nagrade za iznimna dostignuća

Općinsko vijeće Općine Gornji Kneginec na svojoj 20. sjednici održanoj 14. lipnja dodijelilo je nagrade Općine Gornji Kneginec za iznimna dostignuća značajna za Općinu u raznim područjima djelovanja i stvaralaštva.

Općinski načelnik Općine Gornji Kneginec objavio je Poziv za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu javnih priznanja, a pozvani su građani i pravne osobe te tijela Općine Gornji Kneginec.

Javna priznanja Općine Gornji Kneginec su proglašenje počasnim građaninom Općine Gornji Kneginec i nagrada Općine Gornji Kneginec.

U roku za dostavu prijedloga primljen je jedan prijedlog za dodjelu nagrada Općine Gornji Kneginec, i to od strane općinskog načelnika.

Općinski načelnik Goran Kaniški predložio je Općinskom vijeću za dobivanje nagrade za doprinos ugledu i promociji Općine Gornji Kneginec Nogometni klub Dubravka iz Turčina i paraolimpijku Helenu Dretar Karić, a za nagradu za iznimna dostignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju Udrugu žena ‘Đurđica’ iz Turčina i mladog glazbenika Borak Jana iz Donjeg Kneginca.

Prijedlozi načelnika jednoglasno su prihvaćeni od strane vijećnika, a nagrade će se uručiti na svečanoj sjednici Općine Gornji Kneginec povodom Dana Općine koja će se održati 22. srpnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije