Rotaract klub Varaždin educira vrtićku djecu o pravilnom pranju ruku

Edukacijom u vrtićima ‘Bajka’, ‘Vlakić’ i ‘Čira čara’ započela je akcija ‘Rukaract’ u organizaciji Rotaract kluba Varaždin.

RAC Varaždin u narednim će tjednima kroz prezentaciju, igru i druženje educirati djecu u varaždinskim vrtićima o tome kako pravilno prati ruke.

Memori, priče o bakterijama i crtanje mikroorganizama samo su neki od načina kojima će članovi RAC Varaždin, koji su i sami prošli akciju, zainteresirati te naučiti djecu o važnosti higijene ruku.

Prezentacija završava podjelom diploma.

Rotaract klub Varaždin je udruga mladih ljudi različitih profesija okupljenih kako bi prepoznali potrebe svoje lokalne zajednice te zajedničkim snagama pokušali pridonijeti napretku i boljitku svoje lokalne zajednice. Danas klub okuplja dvadesetak aktivnih članova i kandidata u dobi između 18 i 30 godina. Neke od poznatih akcija kluba su Božićna košarica, Božićno darivanje, AIDS Awareness Day, Tortaract, Rotaract pub kviz i slične, a ciljevi navedenih akcija su prikupljanje sredstava za pomoć socijalno ugroženim obiteljima te podizanje svijesti građana o svakodnevnim problemima kao što su bolesti, neimaština itd.

Svi zainteresirani mogu se javiti na Facebook stranicu ili na mail racvarazdin@gmail.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije