Humanitarni pub quiz Rotaract kluba Varaždin 29. prosinca u Medinoj škrinji

U četvrtak, 29. prosinca, u Medinoj škrinji u Varaždinu, s početkom u 20 sati održati će se III. humanitarni pub quiz u organizaciji Rotaract kluba Varaždin. Sudjelovati možete u grupama od 2 do 5 članova, a kotizacija po članu je 20 kuna.

Kako je sam smisao pub quiza dobra zabava, natjecanje, druženje i smijeh, u pozadini pub quiza je, zapravo, humanitarna akcija. Dakle, sav prihod od kotizacija ide u humanitarne svrhe, odnosno njime će se kupiti plahte, jastuke, jastučnice i deke za Odjel pojačane njege Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin.

Skupite ekipu i dođite na pub quiz, a garantirana je odlična zabava, a za prva tri mjesta dijele se i nagrade!

Prijaviti se možete putem Facebook stranice Rotaract kluba Varaždin (u inbox) ili na e-mail racvarazdin@gmail.com od 23. do 27. prosinca.

Rotaract je međunarodna organizacija mladih između 18 i 30 godina starosti koji svojim djelovanjem pridonose lokalnoj zajednici te time međusobno oplemenjuju svoja znanja. Pod pokroviteljstvom i mentorstvom Rotaryja, ova organizacija globalno djeluje u više od 100 zemalja s preko 300 000 članova.

Rotaract klub Varaždin započeo je s djelovanjem u veljači 1995. godine, kao podmladak Rotary kluba Varaždin. Danas klub okuplja petnaestak aktivnih članova i kandidata iz raznih strukovnih područja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije