Pet varaždinskih doktora na popisu najboljih hrvatskih liječnika i stomatologa

Na internetskoj stranici www.najdoktor.com objavljen je popis najboljih liječnika i stomatologa u Hrvatskoj, prema glasovima pacijenata na stranici, prenosi Poslovni.hr.

Kriterij pri odabiru je bio minimalno pet konstruktivnih pozitivnih komentara. U slučajevima da je doktor imao više od pet komentara, gledao se odnos pozitivnih i negativnih komentara.

Komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima liječnici ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijenata.

Također, zbog tako velikog broja komentara žiri nije bio u u mogućnosti pregledati profile svih doktora pa su na popisu samo doktori čiji se profili otvaraju minimalno dvadeset puta mjesečno.

Slijedom navedenog, žiri se ispričava svima koji nisu na popisu, a zaslužuju biti te zahvaljuje svim pacijentima na dijeljenju svojih iskustava te ih poziva da i dalje ocjenjuju i komentiraju liječnike i stomatologe kako bi u budućnosti mogli iznositi još kvalitetnije i relevantnije popise.

Zbog lakše preglednosti, doktori su popisani po gradovima abecedno unutar svake, također abecedno poredane, specijalizacije.

Najbolji liječnici po preporukama pacijenata 2015. godine u Varaždinskoj županiji su:

Endokrinologija: Dubravka Dvorščak – Varaždin

Ginekologija: Hrvoje Brijačak – Varaždin

Obiteljska medicina: Sanja Škudar-Popović, Silvija Cikač – Varaždin

Otorinolaringologija: Domagoj Butigan – Varaždin

Tko su najbolji liječnici iz drugih dijelova Hrvatske pročitajte ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije