Natjecanje ‘Brzi i žestoki’ uz bogat popratni program 3. listopada u Luminiju

Na parkiralištu Lumini shopping centra, u subotu 3. listopada nastavlja se atrakcija ‘Brzi i žestoki’, najveći regionalni sastanak ljubitelja nabrijanih automobila.

Tako i ove godine sve posjetitelje, a posebno muški dio populacije, očekuje velika doza adrenalina uz žestoko dotjerane jurilice u kojima i sami mogu odmjeriti snage s natjecateljima iz cijele Hrvatske i Slovenije. Svi odvažni natjecatelji mogu se prijaviti na licu mjesta u subotu ili e-mailom na info@lumini.hr.

Natjecateljskim dijelom susreta rukovodit će ‘Tuning garage prijatelj na2‘, a ponajbolje natjecatelje očekuju vrijedne novčane nagrade iz fonda u visini od 4.000,00 kn, dok su se za dodatne vrijedne nagrade pobrinuli sponzori događanja.

Za dobru zabavu tijekom poslijepodneva pobrinut će se atraktivne hostese uz sexy car wash, te stunt akrobatski show Dejana Špoljara, vlasnika i obarača Guinessovog rekorda u vožnji motorom na zadnjem kotaču bez obje ruke. Očekuje se i gostovanje Oldtimer Kluba Varaždin 2.

Ovo je vrhunska prilika za sve ljubitelje nabrijanih automobila da pokažu svoje limene ljubimce u najboljem izdanju i priušte im pet minuta slave na ovom najvećem regionalnom susretu.

Stoga zaokružite 3. listopada i odjurite na parkiralište Luminija.

Ulaz na brzu i žestoku manifestaciju slobodan je za sve posjetitelje, a u slučaju lošeg vremena, susret će biti odgođen za alternativni termin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije