Ludbreg: ‘Sjekači guma’ na parkiralištu, stupići će biti vraćeni krajem tjedna

Žitelj grada Ludbrega na Facebooku se požalio na odrezane metalne stupiće, koji se nalaze na parkiralištu za građane. Smatra kako su potencijalno opasni za automobilske gume te ukoliko se prijeđe preko njih, guma se može probušiti. ‘Sjekači guma’, kako ih je nazvao, nalaze se u blizini stadiona Podravina, a kako to izgleda, potkrijepio je fotografijama.

– Stupići su napravljeni ove godine, ne znam zašto. Bili su visoki okvirno 60 centimetara te su lancima ograđivali parkirališno mjesto. Kasnije je lance, vjerojatno netko ukrao – smatra Ludbrežanin te dodaje kako su odrezani prije nekoliko tjedana, vjerojatno zbog potreba zabavnog parka, koji se nalazio na tom mjestu za vrijeme manifestacije Dani Svete nedjelje.

Smatra kako predstavljaju opasnost za gume automobila jer imaju oštre bridove, a mnogo se automobila tamo parkira s obzirom da je parkiralište besplatno.

Za komentar smo upitali ludbreškog gradonačelnika Dubravka Bilića.

– Stupići se inače, prema potrebi, mogu micati, što je i učinjeno za Dane Svete nedjelje. Izvađeni su te uskladišteni, a do kraja tjedna će biti vraćeni na mjesto. Ništa nije odrezano, niti opasno za vozače, što je najvažnije – umirio je gradonačelnik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije