‘Poklonite stari stolac studentu’ i uljepšajte Špancirfest

U skladu s novim sloganom ‘Pokreni svoju kreativnost’, organizator Špancirfesta poziva Varaždince i sve koji se tako osjećaju, da se uključe u zanimljivi kreativni projekt ‘Pokloni stari stolac studentu’.

S obzirom da će Uska ulica za vrijeme ovogodišnjeg Špancirfesta, kako smo ranije najavili, u sklopu suradnje sa zagrebačkom Akademijom likovnih umjetnosti, biti svojevrsni atelje i galerija na otvorenom za tridesetak mladih umjetnika iz Hrvatske i regije, želimo da njihov radni i izložbeni prostor – ulica, bude opremljen jedinstvenim, umjetnički obrađenim namještajem.

Zato pozivamo sve koji u kući, špajzi, podrumu ili na tavanu imaju stare, ali upotrebljive, drvene stolce da ih doniraju kako bi mladim umjetnicima olakšali rad i izlaganje.

Stolci će se urediti i ukrasiti te će, osim za sjedenje, ležanje, izlaganje i odlaganje, biti dijelom scenografije ovogodišnjeg Špancirfesta te dodatno uljepšati i dati još značajniji umjetnički štih Uskoj ulici.

Stolci se mogu donirati njihovim donošenjem u prostorije Turističkog ureda u ulici Ivana Padovca 3 u Varaždinu, svakim radnim danom od 8 do 18 sati, zaključno s petkom 24. srpnja.

Više informacija na www.spancirfest.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije