‘UZORNA VOZAČICA’ Policija provodi akciju i daruje povodom Dana žena

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske, provest će sutra, 8. ožujka, od 10 do 14 sati, preventivno-represivnu akciju pod nazivom ‘Cool je biti uzorna vozačica’. Akcijom koja će se provoditi na području cijele Policijske uprave, nadzirat će se vozači u smislu poštivanja propisa vezanih uz korištenje sigurnosnih pojaseva, nepropisno korištenje mobitela i za poštivanje ograničenja brzine, odnosno propisa čije kršenje uzrokuje najteža stradavanja.

Svi sudionici u prometu koji se zateknu u prekršajima, procesuirat će se sukladno zakonskim propisima, dok će se sve kontrolirane žene bilo da se zateknu u svojstvu vozačice ili putnice u vozilu, darivati privjeskom ‘policajac’. Također će se prvih pet zatečenih vozačica koje u zadnjih deset godina nisu evidentirane kao počiniteljice prekršaja, darivati dodatnim prigodnim poklon paketima.

U sklopu navedene akcije, načelnik Policijske uprave varaždinske Predrag Benčić sa suradnicima te s predstavnicima Grada Varaždina će u 10.30 sati na Trgu bana Jelačića u Varaždinu, svim ženama vozačicama, čestitati Međunarodni dan žena, uz prigodni znak pažnje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije