Raspisani natječaji povodom kandidature za Europsku prijestolnicu mladih 2021.

Neformalna skupina mladih entuzijasta, zajedno sa Savjetom mladih Grada Varaždina, kao inicijativa Nezavisna platforma mladih, priprema prijavu Grada Varaždina za Europsku prijestolnicu mladih 2021. godine.

U sklopu kandidature, planirane su mnoge aktivnosti s ciljem uključenja mladih u stvaranje i unapređivanje lokalne zajednice, ali i stvaranje primjera dobre prakse koji bi grad Varaždin pretvorili u regionalnu svijetlu točku u kontekstu mladih i lokalnih politika za mlade.

Jedna od aktivnosti pripreme kandidature je i nagradni natječaj pod nazivom #mojavizijaVaraždina, kojem se možete priključiti tako da osmislite fotografiju, tekst ili video isječak kojim ćete prezentirati vlastite prijedloge kako Varaždin učiniti privlačnijim mladima. Tri najbolja prijedloga, zahvaljujući Kinu Gaj i Pučkom otvorenom učilištu Varaždin, biti će nagrađena setovima ulaznica za filmove po izboru. Nagradni natječaj traje do 12. siječnja 2018. godine u 23.59 sati, a pravila i dodatne informacije možete saznati na Facebook stranici Varaždin for European Youth Capital 2021.

S ciljem pripreme što kvalitetnije kandidature, raspisan je i javni natječaj za dizajn logotipa kandidature, koji provodi Savjet mladih Grada Varaždina, a koji je otvoren do 10. siječnja. Javni natječaj možete pogledati ovdje.

Službeno predstavljanje kandidature, proglašenje pobjednika i podjela nagrada u sklopu nagradnog natječaja, predstavljanje logotipa kandidature i javna rasprava bit će organizirani u subotu, 13. siječnja 2018. godine, u 19 sati u prostorima Studentskog doma Varaždin, za sve zainteresirane. Više informacija možete naći na stranici događaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije