NOVA AMBULANTA Mještani Gornjeg Kućana mogu promijeniti liječnika, evo kako

U Gornjem Kućanu u Varaždinu provodit će se aktivnosti vezane uz prikupljanje potpisa zainteresiranih mještana Varaždinske županije za otvorenje ambulante opće medicine.

Tako će se u prostorijama DVD-a Gornji Kućan u Varaždinskoj ulici u Gornjem Kućanu u nedjelju, 3. prosinca, s početkom u 17.30 sati dr. Barbara Krizman Vuhinec održati predavanje o tlaku, dijabetesu i kolesterolu te će nakon predavanja zainteresiranima izmjeriti tlak i šećer u krvi.

Drugo predavanje održat će se u ponedjeljak, 18. prosinca, u DVD Donji Kućan, Marofska ulica također s početkom u 17.30. sati, a dr. Krizman Vuhinec će nakon predavanja zainteresiranima izmjeriti tlak i šećer u krvi.

– Zainteresirani mještani za promjenu postojećeg liječnika obiteljske medicine Varaždinske županije, slobodni su preuzeti te predati izjave o preseljenju k liječniku nove ambulante obiteljske medicine u Gornji Kućan na prethodno navedenim lokacijama u tim datumima, u uredu HZZO-a u Kolodvorskoj ulici ili pak u Ljekarni Salus u Gornjem Kućanu.

Također, za sve dodatne upite slobodni su kontaktirati Tamaru Šabić na mail mo-gkucan@grad.varazdin.hr ili na 092/164- 24-74. Do početka rada novog liječničkog tima, osiguranici su još uvijek osigurani kod postojećih liječnika. Po otvorenju ambulante, njihovi kartoni prelaze novom timu. Na taj način nitko ne ostaje bez liječnika ni u jednom periodu – javljaju iz Varaždinske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije