ROKOVO Misno slavlje i zabava od 11. do 16. kolovoza u Druškovcu

Uoči proslave blagdana Svetog Roka, u kapeli u Druškovcu bit će trodnevna priprava za sam blagdan.

Tako će prvi dan, u nedjelju, 13. kolovoza, u 19 sati Svetu Misu predslaviti preč. Perčić mons. Antun, kanonik Stolnog kaptola, generalni vikar Biskupije.

Drugi dan, u ponedjeljak, 14. kolovoza, u 19 sati Svetu Misu predslaviti će preč. Kopjar dr. Mario, kanonik Stolnog kaptola, predstojnik Ureda za liturgijski pastoral i sakralnu arhitekturu, dok će nakon Svete Mise zbor odraslih naše župe održati kratki koncert.

U utorak 15. kolovoza, na treći dan priprave u 19 sati Svetu Misu će predslaviti vlč. Tomašević Nikola, biskupov tajnik, dok će nakon Svete Mise zbor mladih naše župe održati kratki koncert.

Na sam blagdan Svetog Roka, Svetu Misu su u 8 sati će predslaviti naš žuupnik Krunoslav Milovec, dok će Svetu Misu u 11 sati predslaviti vlč. Marko Zadravec, župnik iz susjedne Donje Voće.

Liturgijsko pjevanje svaki dan predvodit će svi pjevači župe pod vodstvom Nadice Martinčević.

Osim toga bit će i glazbeni dio programa: 11. kolovoza od 20 sati zabavalja grupa Full Gas iz Zagreba, 12. kolovoza, također od 20 sati grupa Tim.

Gloria bend nastupa 13. kolovoza od 20 sati, a Kumovi dan poslije, 14. kolovoza.

Ts Od srca do srca zabavlja 15. kolovoza od 20 sati, a 16. kolovoza od jutra nastupaju Faringaši a od 17 sati Activ bend.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije