Humanitarna predstava Krtice za Udrugu ‘Uz tebe sam’ u dvorani Druge gimnazije

U utorak, 2. svibnja, u 20 sati u sportskoj dvorani Druge gimnazije Varaždin, Kerekesh Teatar će izvesti predstavu Krtice, za koju se u potpunosti odriče honorara i potraživanja kako bi pomogli djeci s poteškoćama u razvoju u Udruzi ‘Uz tebe sam’, kao i njihovim obiteljima.

Za minimalnu donaciju od 30 kuna možete osigurati ulaznicu za humanitarnu predstavu Krtice i ujedno pomoći mališanima iz Udruge.

Krtice su nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički.

Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi.

Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš koji je za ‘Krtice’ bio i nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015., a režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Ako ne možete doći na predstavu, svoju potporu ovoj akciji možete dati donacijom bilo kojeg iznosa koji će u potpunosti biti preusmjeren na račun Udruge ili direktno uplatiti na naš račun IBAN: HR0924890041120006540, otvoren kod J&T Varaždin.

Na broj telefona tajništva Udruge 099-512-0606 nazovite i uplatite na žiro račun udruge, a karte možete nabaviti i fizički na dan predstave na ulazu u sportsku dvoranu Druge gimnazije Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije