Vijesti / Društvo

Humanitarna predstava Krtice za Udrugu 'Uz tebe sam' u dvorani Druge gimnazije

Humanitarna predstava Krtice za Udrugu 'Uz tebe sam' u dvorani Druge gimnazije

U utorak, 2. svibnja, u 20 sati u sportskoj dvorani Druge gimnazije Varaždin, Kerekesh Teatar će izvesti predstavu Krtice, za koju se u potpunosti odriče honorara i potraživanja kako bi pomogli djeci s poteškoćama u razvoju u Udruzi 'Uz tebe sam', kao i njihovim obiteljima.

Za minimalnu donaciju od 30 kuna možete osigurati ulaznicu za humanitarnu predstavu Krtice i ujedno pomoći mališanima iz Udruge.

Krtice su nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi.

Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš koji je za 'Krtice' bio i nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015., a režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Ako ne možete doći na predstavu, svoju potporu ovoj akciji možete dati donacijom bilo kojeg iznosa koji će u potpunosti biti preusmjeren na račun Udruge ili direktno uplatiti na naš račun IBAN: HR0924890041120006540, otvoren kod J&T Varaždin.

Na broj telefona tajništva Udruge 099-512-0606 nazovite i uplatite na žiro račun udruge, a karte možete nabaviti i fizički na dan predstave na ulazu u sportsku dvoranu Druge gimnazije Varaždin.

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci