POHVALA PREDSJEDNICE ‘Prva gimnazija na razini je modernih europskih programa’

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u prosincu, prilikom svog izmještanja ureda u Varaždinsku županiju, posjetila je i Prvu gimnaziju Varaždin te se pritom oduševila.

Potvrđuje to i pismo Predsjednice u kojem se pohvalno izražava o školi, te svime što je tamo predstavljeno.

– Poštovani djelatnici škole, dragi učenici! S velikim sam zadovoljstvom posjetila vašu školu i uvjerila se u kvalitetu rada ove ustanove koja je proslavila 380 godina svoga djelovanja. Posebno me raduje STEM – program, koji razvijate u svojoj školi, što dokazuje kako vaša škola, osim slavne prošlosti, spremno dočekuje budućnost. S obzirom da često posjećujem obrazovne institucije u inozemstvu, s ponosom mogu reći da je program koji ste mi predstavili doista na razini modernih europskih razvojnih programa, na čemu vam čestitam. Hvala vam svima na dobrodošlici i veselju kojim ste ispunili naše druženje – stoji u pismu.

– Želim vam svima svako dobro u novoj godini, puno radosti i lijepih školskih uspomena, a maturantima željeni uspjeh u završetku srednjoškolskog obrazovanja i nastavku školovanja – zaključila je Grabar-Kitarović.

Iz Prve gimnazije iskazali su zadovoljstvo primljenim pismom.

– Zahvaljujemo Predsjednici na lijepim riječima koje su uvijek najbolja motivacija za što bolji rad!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije