FOTO Pravi avio-spektakl iznad Varaždina privukao velik broj posjetitelja!

Svi Varaždinci koji su se zapitali što to ‘grmi’ varaždinskim nebom, ne trebaju brinuti, već krenuti put varaždinskog aerodroma, gdje je u jutarnjim satima započeo varaždinski aeromiting CIAV 2016 – najveća zrakoplovna priredba u ovom dijelu Europe.

Novina ovogodišnjeg mitinga bilo je otvaranje aerodroma već u jutarnjim satima, kad su svi zainteresirani posjetitelji mogli razgledati sve avione i fotografirati se.

Nakon svečanog otvaranja započele su zračne atrakcije i raznovrsni popratni program za sve generacije posjetitelja.

Padobranski desant, vratolomije akrobatske grupe Krila Oluje, jedrilice na nebu i još mnogo toga imali su prilike vidjeti posjetitelji u jutarnjem dijelu programa.

– Interes je uistinu velik, posjetitelja mnogo, čak više od 70 akreditiranih novinara, domaćih i inozemnih. Zasad sve ide prema planu, a još nas mnogo toga očekuje na varaždinskom nebu – rekli su iz Aerokluba Varaždin, organizatora događaja.

Sve je to uvertira u poslijepodnevni dio programa, koji zasigurno neće razočarati.

Cijena jednodnevne ulaznice za ovu vrhunsku zrakoplovnu priredbu je samo 30 kuna, a organizatori sve pozivaju na najveći aeromiting u Hrvatskoj i regiji, koji se nakon ove godine zasigurno neće održati do 2018. godine.

> CIAV 2016: Atraktivni sadržaji za sve uzraste na najvećem aeromitingu u regiji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije