Radovi na vijećnici iznose 365 tisuća kuna: Uvodi se sustav praćenja zaposlenika

Ukoliko ste danas, 14. lipnja, prošetali Korzom i ometala vas je buka, to je zbog radova na unutrašnjem uređenju ulaza u varaždinsku Gradsku vijećnicu. Planirano vrijeme radova je 30 dana, a ulaz za stranke i djelatnike gradske uprave bit će u vrijeme radova kroz sporedni ulaz iz Ulice Ljudevita Gaja.

Riječ je o projektu uređenja vjetrobrana i porte gradske vijećnice prema projektnoj dokumentaciji koju je izradilo poduzeće za dizajn i arhitekturu, konzalting i inženjering ‘DIA’ d.o.o. Nedelišće.

Projektom će se kompletno rekonstruirati ulazni vjetrobran (ulazni hall) i preseliti porta. U sklopu projekta predviđena je izrada i montaža nove vjetrobranske klizne staklene stijene.

Obzirom da je prostor postojeće porte i sama porta dotrajala te izgledom potpuno neprimjerna iza nove staklene vjetrobranske stijene projektiran je budući prostor porte koje će biti samostojeća polukružnog oblika.

Predviđena je zamjena stepenica prema dvorištu koje su sad betonske i opločene keramičkim pločicama, a nove će biti kamene punog profila.

Uvodi se sustav praćenja i kontrole radnog vremena za djelatnike te ulaza u zgradu sa Trga kralja Tomislava i iz ulice Ljudevita Gaja. Ovim projektom osigurava se sigurnost, a uz navedeno se rješava i dugogodišnji problem smještaja same porte koja je potpuno dotrajala i neprimjerena za navedeni prostor.

Radove će izvesti ‘Tekeli projekt – inženjering’ d.o.o. Mursko Središće sa svojim kooperantima, koji je posao dobio na javnom nadmetanju i s kojim je sklopljen Ugovor o izvođenju.

Za izvođenje radova iz proračuna će biti izdvojeno 365.000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije