U Lepoglavi se nastavlja rad na uređenju komunalne infrastrukture

Na području grada Lepoglave nastavljaju se radovi na tekućem održavanju komunalne infrastrukture. Novim zahvatima na području mjesnih odbora Višnjica i Kamenice na lokalnim se cestama vrši porezivanje zaraslih cestovnih površina, a u Mjesnom odboru Žarovnica kopaju se i uređuju odvodni kanali.

Na području Sestranca u Mjesnom odboru Lepoglava škarpira se tamošnja lokalna cesta. Škarpa se gradi ‘zajedničkim snagama’ – Grad Lepoglava osigurao je potreban materijal dok radove izvode sami građani. Plod je to dobre suradnje Grada i mjesnih odbora koja se pokazala uspješnom i protekle godine kod izgradnje mosta preko potoka Žarovnica u Mjesnom odboru Žarovnica.

Nakon nedavnog postavljanja novih rasvjetnih tijela kod kapele svetog Florijana u Zlogonju, nova su rasvjetna tijela postavljena i kod kapele svetog Ivana na Ivan brdu ponad Lepoglave.

– Zahvati koji se izvode označeni su kao potrebni od strane mjesnih odbora. U skladu s financijskim mogućnostima provodimo ih na cijelom gradskom području nastojeći da komunalnu infrastrukturu, na zadovoljstvo svih građana, držimo u funkciji – istaknuo je gradonačelnik grada Lepoglave Marijan Škvarić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije