FOTO U Lumini centru otvoren Twister, najveća igraonica u ovom dijelu Hrvatske!

U Lumini centru je danas, 17. ožujka, otvorena najveća dječja igraonica, rođendaonica i čuvaonica u regiji.

Radi se o igraonici naziva ‘Twister‘, koja slovi za najopremljeniju igraonicu u regiji, a prvi su u svijet mašte zavirili mališani dječjeg vrtića Bubamara iz Kneginca.

Mališani će tamo moći uživati pod budnim okom educiranih animatora, ‘teta čuvalica’. Sama igraonica prostire se na 600 metara kvadratnih, a sastoji se od labirinta tobogana, penjalica, vrtuljaka, hopsalica i drugih atrakcija te tri rođendaonice.

Tamo će se moći organizirati i tematski partyji uz razne maskote, sportske i edukativne radionice. Rođendaonice se opremljene kreativnim namještajem i disko rasvjetom.

Tijekom sva četiri dana otvorenja, uz slobodan ulaz za sve mališane i njihove roditelje u Twisteru će trajati luda zabava, od raznih predstava, mađioničarskih trikova, plesa, uskršnjih radionica do mnoštva poklona i nagrada.

Radno vrijeme radionice svakim radnim danom i nedjeljom je od 9 do 21 sat, a subotom do 22 sata.

Od ponedjeljka, 21. ožujka, cijena jednog sata igranja iznosit će od 9 do 16 sati 15 kuna, od 16 do 21 sat 20 kuna, dok će vikendom (subotom i nedjeljom) cijena iznositi 20 kuna tokom cijelog dana.

Kao posebnu pogodnost, moguće je kupiti i razne članske iskaznice te poklon kartice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije