Humanitarna priredba ‘Srce srcu’ ovog petka u Graberju uz 150 polaznika DND-a

Povodom Valentinova, Društvo Naša djeca Varaždin organizira humanitarnu priredbu pod nazivom ‘SRCE SRCU’. Program će se izvoditi u petak, 12. veljače, u 18 sati u Sportskoj dvorani u Graberju.

U programu će nastupiti preko 150 polaznika radionica iz Društva Naša djeca uz gošće – seniorke varaždinskih mažoretkinja.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti na blagajni Društva Naša djeca radnim danom od 09 do 17 sati, ili na blagajni Sportske dvorane Graberje jedan sat prije programa.

Sredstva prikupljena ovom organizacijom usmjerena su za pokrivanje troškova nabavke ortopedskog kreveta te specijaliziranih invalidskih kolica za djevojčicu i mladića našeg lijepog grada Varaždina.

Program će voditi Lea Mrak, poznata varaždinska novinarka, ali još važnije potpredsjednica DND-a. Njezina suvoditeljica će biti Leoni Flower Finochiaro, dugogodišnja polaznica Glazbene radionice pjevanja ‘Mali slavuji‘ u DND-u. U programu će biti puno pjesme, plesa, igre i ugodnih tonova u izvođenju djece uzrasta od 3. do 18. godine života.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije