FOI: Promovirano 318 prvostupnika informatike i ekonomije

U petak, 22. siječnja 2016. i u subotu, 23. siječnja, u Koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta održane su promocije sveučilišnih prvostupnika informatike, ekonomije te promocija stručnih prvostupnika poslovne informatike s Fakulteta organizacije i informatike Varaždin.

U petak u Koncertnoj dvorani HNK Varaždin održana je promocija 88 sveučilišnih prvostupnika informatike. Prvostupnici su završili preddiplomski sveučilišni studij Informacijski i poslovni sustavi na FOI-ju. Voditelj promocije bio je dekan prof. dr.sc Neven Vrček, promotor je bio doc.dr.sc. Vladimir Kovšca, a pomoćnica promotora doc. dr.sc. Renata Mekovec.

Dva sata kasnije u istoj dvorani također je promovirano i 110 sveučilišnih prvostupnika ekonomije. Ovi su promoventi završili preddiplomski sveučilišni studij Ekonomika poduzetništva na FOI-ju. Voditelj promocije bio je dekan prof.dr.sc. Neven Vrček, promotor je bio prof. dr. sc. Mislav Ante Omazić, a pomoćnica promotora je bila prof. dr.sc. Marina Klačmer Čalopa.

U subotu, 23. siječnja 2016., u istoj dvorani održana je promocija 120 stručnih prvostupnika poslovne informatike. Ovi su promoventi završili preddiplomski stručni studij Primjena informacijske tehnologije u poslovanju na FOI-ju. Voditelj promocije bio je dekan prof. dr.sc Neven Vrček, promotor je bio doc.dr.sc. Vladimir Kovšca, a pomoćnica promotora doc. dr.sc. Renata Mekovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije