Izradite prsten ili kutiju za praline na radionici u Hobby hižici

Kreativne radionice u Hobby hižici su događanja na kojima učite različite kreativne tehnike i to za one početnike ili one iskusnije kreativce, od radionica izrade raznih dekoracija, ukrasa, dekoriranja i uporabnih predmeta, tehnike decoupage, mix media tehnike, sve popularnije Scrapbooking tehnike, do tehnika izrade nakita, radionica crtanja, slikanja i dr.

Osim radnog djela radionica u Hobby hižici, radionice su ispunjene samo pozitivnim mislima i idejama, smijehom i odličnim raspoloženjem od početka do samog kraja.

Želite li sudjelovanje na nekoj od radionica prijavite se na mail: hobbyhizica@gmail.com ili tel. 042/209-863

5. studenog 2015.g., četvrtak od 17:00h do 18:00h – CRYSTAL CLAY PRSTEN

Radionica koja će razuvjeriti sve one koji misle da nešto baš i n…isu “raspoložene” za izradu nakita, kako? Crystal clay dvokomponentnom glinom, kamenčićima i metalnim elementićima izradit ćemo prsten koji će izgledati tako raskošno da će Vam mnogi pozavidjeti na njemu. Odlična, odlična radionica za sve ljubiteljice nakita, bilo one koje ga vole izrađivati ili one koje ga vole nositi. Svi sudionici radionice ostvaruju popust od 10% pri kupnji, za vrijeme i nakon radionice na sav hobby i art asortiman.

Radionicu vodi: Sanja Tot, cijena radionice 40,00 kuna

6. studenog 2015.g., petak od 17:00h do 19:00h – KUTIJA ZA KEKSIĆE ILI PRALINE

Bliži se vrijeme darivanja i vjerujem da već polako skupljate ideje za izradu poklona i dekoracija u vašem domu. Na današnjoj radionici uredit ćemo metalnu kutiju i to kombinacijom predivnih prugica i točkica, izradit ćemo odljevak od keramičkog praha, dodati malo motiva sa rižinog papira, šablone,dodati malo glass paste, malo trakice i čipkice i izraditi ovu totalno vintage, romantičnu kutiju za keksiće ili praline. Svi sudionici radionice ostvaruju popust od 10% pri kupnji, za vrijeme i nakon radionice na sav hobby i art asortiman.

Radionicu vodi: Sanja Tot, cijena radionice 70,00 kuna

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije