Raspored kreativnih radionica u Hobby hižici

Kreativne radionice u Hobby hižici su događanja na kojima učite različite kreativne tehnike i to za one početnike ili one iskusnije kreativce, od radionica izrade raznih dekoracija, ukrasa, dekoriranja i uporabnih predmeta, tehnike decoupage, mix media tehnike, sve popularnije Scrapbooking tehnike, do tehnika izrade nakita, radionica crtanja, slikanja i dr.

Uz veliku ljubav prema kreativi, u svom poslu Dunja i Sanja naprosto obožavaju kreativne radionice, jer osim radnog djela njihovih radionica, radionice su ispunjene samo pozitivnim mislima i idejama, smijehom i odličnim raspoloženjem od početka do samog kraja. Želite li i vi prisustvovati nekoj od radionica rezervirajte svoj termin!

STILIZIRANI SVIJEĆNJAK četvrtak 22.10.2015g 17:00-19:00h

Kako da sami izradite kalup, kako da sami izradite 3D elementiće, kako da sami iscrtate vitice iako mislite da i niste previše vješti u iscrtavanju..upravo to je tema naše današnje radionice. Uz sve to radit ćemo i tehniku patiniranja i naglašavanja reljefića na malo drugačiji način. Ovo će biti definitivno radionica puna novih trikova i ideja koje ćete kasnije moći primijeniti na gotovo svim podlogama.

Radionicu vodi: Sanja Tot, cijena radionice: 50,00 kn

STAKLASTA KUTIJA petak 23.10.2015g 17:00-19:00h

Šablone,šabloneee…omiljene nam šablone glavne su zvijezde ove radionice. Naučit ćemo kako šablonama raditi predivne podloge i pozadine, kako “utopiti” motiv sa decoupage papira u podlogu i postići efekt stakla i na koji način 3D efektima,šablonama i pastama postići odlične efekte.

Radionicu vodi: Sanja Tot, cijena radionice: 60,00 kn

Za sudjelovanje na radionicama prijavite se na mail: hobbyhizica@gmail.com ili tel.042/209-863

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije