Završili upisi u ljetnom roku na FOI-u, upisalo se 628 studenata

Nakon završenih upisa u ljetnom upisnom roku na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, ukupna popunjenost prvih godina redovnih preddiplomskih studija je 97 posto, a redovnih i izvanrednih zajedno 91 posto. Sveukupno je upisano 628 studenata.

Od ukupno 280 mjesta na preddiplomskom sveučilišnom studiju “Informacijski i poslovni sustavi” u ljetnom upisnom roku je ukupno upisan 271 kandidat, a za jesenski upisni rok je preostalo devet slobodnih mjesta na redovitom studiju (četiri kandidata nisu iskoristila pravo upisa na ljetnom roku, a pet mjesta se oslobodilo prenamjenom kvote za strance).

Od ukupno 150 mjesta na preddiplomskom sveučilišnom studiju “Ekonomika poduzetništva” u ljetnom upisnom roku je ukupno upisano 140 kandidata, a za jesenski upisni rok je preostalo pet slobodnih mjesta na redovitom studiju i pet mjesta na izvanrednom studiju.

Od ukupno 260 mjesta na preddiplomskom stručnom studiju “Primjena informacijskih tehnologija u poslovanju” u ljetnom upisnom roku je ukupno upisano 216 kandidata, a za jesenski upisni rok je preostalo šest mjesta na redovitom studiju i 38 mjesta na izvanrednom studiju.

Prijave za upis na preddiplomske studije u jesenskom upisnom roku provodit će se također putem Središnjeg prijavnog ureda i portala http://www.postani-student.hr/ (od 22. srpnja do 21. rujna), objava konačnih rang lista bit će 22. rujna, a upis će se moći obaviti 23. rujna.

Prijave za upis u prve godine sveučilišnih diplomskih studija informatike i ekonomike poduzetništva traju do 21. rujna, rang liste će biti objavljene 23. rujna, a upis će se moći obaviti 25. rujna.

Nastava na sveučilišnim preddiplomskim i diplomskim studijima započinje 28. rujna.

Više informacija o upisima i studijima može se naći na internetskim stranicama FOI-ja: http://www.foi.unizg.hr/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije